Fòrum d’Associats Col·laboradors: 10 anys, seguim creixent

Fòrum d’Associats Col·laboradors: 10 anys, seguim creixent
16/02/2017
Artur Arqués, Coordinador del Fòrum d’Associats Col·laboradors de La Unió

Compartint allò que fem, aprenem del què fan els altres i incentivem el treball en xarxa a través de les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. El conjunt d'empreses que formen el Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió potencien una visió transversal i intersectorial dels àmbits sanitari i social i, són generadores de riquesa i de valor afegit perquè impulsen el sector com a motor econòmic. La seva expertesa i la seva visió són importants per tal de sumar sinergies en el sector i fomentar la col·laboració intersectorial.

 Fa 10 anys, 6 empreses van iniciar el Fòrum d'Associats Col·laboradors. Avui, els 23 associats col·laboradors són una peça clau de La Unió, participant activament en els debats estratègics d'interès comú en el si de l'associació empresarial. Entre les entitats que formen part d'aquesta plataforma hi ha empreses de càtering, facility services, bugaderia industrial, consultoria, gasos mèdics, telecomunicacions, plataforma de compres, corredoria d'assegurances, serveis funeraris, software, màrqueting i productes sanitaris.

El balanç d'aquests anys ha sigut positiu i beneficiós tant pel conjunt d'entitats que configuren el Fòrum d'Associats Col·laboradors com per la pròpia Unió, i ha permès en ambdós casos adquirir una visió més precisa i  àmplia del sector.

Els propers anys, les empreses proveïdores de béns i serveis han de canviar la forma de fer les coses per tal de donar resposta a les noves necessitats generant valor des d'una nova perspectiva; sent capaços de fer nous plantejaments, aportant el màxim rigor en tots els àmbits de gestió. Tot això requereix altes dosis de valentia evitant els particularismes de la gestió tradicional a cada centre, prenent la iniciativa amb autèntic esperit de treball en equip.

Aquest any, La Unió, a través de tots els seus espais de participació de les entitats, està treballant en un exercici de prospectiva –el projecte +Futur– per identificar les tendències en la provisió i organització dels serveis en els propers anys i dibuixar escenaris que ens permetin posicionar-nos per continuar donant els millors serveis d'atenció a les persones. El Fòrum d'Associats Col·laboradors també volem que contribueixi a aquesta reflexió col·lectiva entre les persones i organitzacions vinculades a La Unió, i que les empreses que en formen part també es puguin beneficiar de la discussió sobre els canvis demogràfics, tecnològics i socioeconòmics, per tal de contribuir al progrés i millora dels productes i serveis que ofereixen i preveure les necessitats a les quals donar resposta en els propers anys.

La celebració dels 10 anys s'iniciarà amb la VI Jornada del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió organitzada en col·laboració amb l'Institut de Governança i Direcció Pública, ESADE PARTNERS, amb el títol “Maneres disruptives d'innovar en salut”, el proper 13 de març a ESADE. Parlarem d'innovació disruptiva per referir-nos a aquelles tecnologies o descobriments que condueixen a l'aparició de nous productes i serveis, esperem que la jornada sigui un èxit com totes les edicions anteriors. Volem celebrar aquesta fita i gaudir-la per seguir creixent!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 24/04/2024