Perplexitat vs. creació de valor

Perplexitat vs. creació de valor

Al segle XII, “Guia de perplexos" era la constància que deixava per escrit el metge cordovès Maimònides quan necessitava conjugar fe i raó. El temps ha passat però la perplexitat continua i, ara, més que mai sembla que toca repensar-ho tot.

Anar per davant de les noves tecnologies traient un veritable rèdit, adaptar-se a les regles de joc i integrar noves dinàmiques del món d'avui i de demà, sense provocar un daltabaix, són alguns dels reptes de la postmodernitat.

Fa més de 40 anys que un grup d'organitzacions sanitàries va decidir caminar de manera conjunta per buscar solucions a reptes comuns, teixint així una conversa constant i un relat propi. Actualment, La Unió integra aquest diàleg entre 112 entitats sanitàries i socials i 32 empreses de béns i serveis, que configuren el Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió.

En l'àmbit de les Aliances Estratègiques, hem convertit aquesta conversa en una plataforma útil per compartir experiències, per disposar d'un banc d'aliances i per intercanviar coneixement. Li hem dit Observatori d'Aliances Estratègiques i ja es troba disponible com a portal web.

En aquest cas, aprenentatge i solucions són dues cares de la mateixa moneda. El nostre model de salut i social està basat en la cooperació, en el treball en xarxa al servei de la continuïtat assistencial, en la generació de sinergies. I, tot això, des d'una gestió professionalitzada, que aposta per l'avaluació de resultats.   

Per aquests motius, us animem a fer servir l'Observatori d'Aliances Estratègiques, que té com a objectiu la creació de valor als centres associats i, en definitiva, per al conjunt del sistema de salut i social.

#obsdaeUCH


0 Comentaris

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 23/04/2024