Reflexions al dia

Reflexions al dia

Benvinguts a Apunts, el blog de La Unió, una nova publicació digital que neix amb l'objectiu d'analitzar i reflexionar sobre l'actualitat del sector sanitari i d'atenció a la dependència. A partir d'ara, cada setmana podreu llegir una nova entrada al blog, que us permetrà estar al dia.

Un apunt és una nota i, també, el text que un internauta publica en un fòrum o en un blog. En base a aquesta idea, el compromís de La Unió és mantenir informades les entitats associades i aprofitar els nous canals comunicatius per estar en contacte amb el sector. La nostra línia editorial es fonamenta en la vigència d'un model sanitari i d'atenció a la dependència participat per la societat civil i que es basa en l'autonomia de gestió empresarial, el retiment de comptes i una estricta conducta ètica.

Apunts neix per omplir un buit en els espais informatius de l'àmbit sanitari i d'atenció a la dependència, un espai a mig camí entre l'actualitat i la reflexió profunda. És per això que el blog de La Unió recollirà opinions expertes, bones pràctiques i estudis que permetran analitzar el sector des del punt de vista de la gestió empresarial.

Més enllà de la duresa de la situació actual, aquest blog comença a caminar en un moment en què cal revisar el sistema si volem que sigui sostenible. A més, també ens enfrontem a altres reptes com el canvi de paradigma en la negociació col·lectiva –amb una clara incidència en el model de les relacions laborals i l'organització de les entitats– i la necessitat d'aconseguir una atenció integral orientada al pacient. Així que aquests seran alguns dels aspectes clau que determinaran les nostres reflexions.

La posada en marxa d'Apunts, el blog de La Unió, coincideix amb la renovació del web de l'associació empresarial, que suposa una aposta decidida per actualitzar-nos i millorar la interacció amb els nostres associats i les entitats del sector. Esperem que gestors, directius i professionals feu del blog i del web un punt més de trobada i que puguem comptar amb les vostres aportacions i suggeriments per mantenir viu aquest nou projecte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 27/03/2024