Un model de tots per a l’atenció sanitària i social de tothom

Un model de tots per a l’atenció sanitària i social de tothom
Exposició
Aquest és el títol de l'exposició que La Unió impulsa en el marc dels 40 anys de l'entitat, en un lloc tan emblemàtic com l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. De moment, aquesta mostra es pot veure fins el 26 de gener i té com objectiu posar en valor la iniciativa i col·laboració de la societat civil en el sistema sanitari i social català a partir de la important aportació de les entitats associades a La Unió.
 

La idea és que altres entitats associades, arrelades a altres punts del territori, en els pròxims mesos també puguin acollir aquesta mostra amb una part comuna de continguts i una altra d'específica sobre el centre on s'exposarà la iniciativa.

Impulsem aquesta exposició perquè com a associació ens sentim orgullosos d'un sistema sanitari avalat tant pels resultats en salut com de funcionament, així com per les enquestes de satisfacció. Un orgull de país que val la pena compartir i refrescar amb entitats i el conjunt del sector però, sobretot, amb els ciutadans.

En aquest sentit, a través d'un estil directe i senzill, es poden observar contínues picades d'ullet a joves, adults i gent gran per tal de subratllar el vincle emocional del sistema amb el ciutadà i, també, amb el centre que l'acull, en aquest cas l'Hospital de Sant Pau.

A través d'un recorregut molt gràfic i visual, es mostra una història d'èxit teixida a base de col·laboració publicoprivada que projecta un futur ple de propostes de la mà de les entitats associades.

Exposició La Unió_Un model de tots per atenció sanitària i social per a tothom
D'altra banda, s'explica com funciona actualment aquest model i es destaca el paper que hi juguen els centres associats a La Unió. La major part de centres i activitat del sistema sanitari públic correspon a activitats associades a La Unió: el 81 % de l'atenció hospitalària, el 70 % de l'atenció sociosanitària, el 87 % de l'atenció a la salut mental i el 18 % de l'atenció primària de tot Catalunya.
 

Vull donar molt especialment les gràcies a l'Hospital de Sant Pau per les facilitats donades, des de Gerència fins a tot l'equip tècnic. També vull tenir un agraïment per a totes les entitats associades que, amb paciència i diligentment, ens han aportat informació i material.

Faig també un agraïment molt especial a l'Obra Social La Caixa pel seu suport, així com a ARCASA, ISERN i Mèmora Serveis Funerais per la seva col·laboració especial.

A tots, us convidem a seguir aquest recorregut físic i temporal a l'Hospital de Sant Pau i, també, a través del web de l'exposició.

Esperem que us agradi “Un model de tots per a l'atenció sanitària de tothom” i us animem a ajudar-nos a fer-ne difusió a través de Twitter, amb el hashtag #expoUCH


0 Comentaris

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 27/03/2024