Curs d'Introducció al Programa Libera-Care

Curs d'Introducció al Programa Libera-Care
Dijous
18
gen
Divendres
19
gen

La Unitat de Formació i Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha organitzat el curs 'Introducció al programa Libera-Care', que es durà a terme els propers 20 i 21 de novembre.La finalitat d'aquesta formació és sensibilitzar als professionals sobre un model d'atenció que respecti els drets de les persones, formar en les línies bàsiques del model Libera-Care: pilars fonamentals i principals eines metodològiques i capacitar als alumnes en l'ús de la norma Libera-Care. 

La temàtica va dirigida, especialment, als professionals que treballen en centres hospitalaris (d'atenció somàtica, salut mental, soci sanitaris, etc.), residencials (residències de tercera edat, discapacitats, d'atenció a les persones en situació de dependència, etc.), d'acollida, serveis d'atenció domiciliària i tots aquells que estan orientats a l'eliminació de les subjeccions mecàniques.

El programa del curs es troba en el document adjunt.

La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2017