III Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre

III Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre
Divendres
24
nov

La III Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre, que organitza l'Institut d'Oncologia de la Catalunya Sud de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, té la voluntat de donar continuïtat a la trobada celebrada l'any 2015 i seguir generant, compartint, intercanviant i divulgant, idees i experiències per avançar com a col·lectiu en el món de la infermeria oncològica.

L'acte, que va dirigit especialment als professionals de l'àmbit sanitari i alumnes de 3r i 4t d'Infermeria, inclourà taules rodones en les que es tractaran temes com les noves teràpies, la l'prevenció, abordatge en els tractaments quirúrgics i oncològics, cuidatges d'infermeria. D'altra banda, el 23 de novenbre, s'organitzaran dos tallers pre jornada al voltant de la preparació i administració de fàrmacs perillosos i la col·locació i cures del PICC's.

Els detalls de la jornada, la inscripció i la presentació de pósters es recullen en el document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/11/2017