Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa gestionarà els centres de Salus XXI

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa gestionarà els centres de Salus XXI
Dilluns 26/05/2014

A partir del dia 2 de juny, si res ho impedeix, els antics centres del grup Salus XXI seran Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa. Aquesta Entitat ha assumit la gestió dels centres que el Grup tenia a les poblacions de Sabadell, Terrassa i Sant Cugat, tenint en compte que l'Entitat no ha comprat cap immoble, doncs tota l'activitat es fa en espais de lloguer.

D'aquesta manera Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa consolida la seva oferta de serveis privats de salut a la zona del Vallès amb una xarxa sanitària d'especialitats mèdiques i quirúrgiques que integra un equip de professionals de la salut de reconeguda experiència i prestigi.

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa garanteix la continuïtat assistencial amb els mateixos serveis i els professionals sanitaris, tot mantenint els criteris de gestió propis d'aquesta Entitat. Té previst conservar la majoria dels professionals assistencials, en total subrogarà el 90% de la plantilla d'aquests centres, conservant la totalitat del personal adscrit directament als centres.

Informació addicional
Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa va iniciar la seva trajectòria el passat any 2013, com una forta aposta de l'assistència privada de MútuaTerrassa que abans es coneixia com Clínica MútuaTerrassa. Presta servei a pacients privats, a pacients assegurats de Mútua Salut (l'assegurança de salut exclusiva de MútuaTerrassa) i també a clients de gairebé totes les asseguradores de salut existents actualment al mercat.

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa -ubicat a la plaça del Dr. Robert, 5 de Terrassa- té com a punt fort el fet d'estar directament connectat amb l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, hospital de màxim nivell mèdic i tecnològic que possibilita la màxima immediatesa en cas que es necessiti qualsevol suport tecnològic i humà propi d'un hospital d'alta complexitat.

El més important per Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa són les persones i en conseqüència els seus professionals treballen amb l'objectiu de proporcionar totes les atencions necessàries i individualitzades d'acord amb els requeriments de cada pacient.

 

Per a més informació,
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

Terrassa, 26 de maig de 2014

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018