Celebració del XIX Premi d’Infermeria MútuaTerrassa

Celebració del XIX Premi d’Infermeria MútuaTerrassa
Del 14/05/2013 al 09/06/2013

Enguany opten a aquest premi un total de vint-i-cinc treballs
Dimecres, 15 de maig de 2013 
Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

La celebració del XIX Premi d'Infermeria MútuaTerrassa tindrà lloc demà dimecres, 15 de maig, a l'edifici docent de MútuaTerrassa. Es tracta d'un certamen anual que té per objectiu promoure la recerca entre els professionals d'infermeria de MútuaTerrassa que diàriament estan en contacte amb els pacients que requereixen de les seves atencions.

La jornada s'iniciarà a les 8.45h amb la presentació de l'acte a càrrec de la Sra. Àngels Toledano, directora d'Infermeria d'Activitats sanitàries Privades de MútuaTerrassa. A continuació començarà la presentació dels treballs de recerca que opten al Premi d'Infermeria d'enguany. Són un total de vint-i-cinc treballs els que s'han presentat en aquesta dinovena edició, nou més que l'any passat.

Acte seguit, tindrà lloc una conferència a càrrec del Sr. Ferran Ramon-Cortés, llicenciat en Ciències Econòmiques, fundador de l'Institut de Comunicació 5 fars i formador en habilitats de comunicació personal. Els eixos conductors de l'esmentada conferència se centraran en el reconeixement a la tasca dels professionals de la infermeria i abordarà també les estratègies de comunicació interpersonals.

A partir de les 14.30h es reprendrà la presentació dels darrers treballs de recerca i a les 16.15h es durà a terme el lliurament dels premis, per part del Dr. Esteve Picola, director general de MutuaTerrassa i dels gerents de les unitats estratègiques: el Dr. Antoni Casagran, Assistencial, el Dr. Carles Fontcuberta, Activitats Sanitàries Privades i el Sr. Francesc Puig, Sociosanitària.

 

Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018