Donem la benvinguda a la nova fornada de residents

Donem la benvinguda a la nova fornada de residents
Divendres 24/05/2013

Divendres 24 de maig, ha tingut lloc a l'Hospital de Palamós, el tradicional acte institucional de benvinguda als residents de nova incorporació. Es tracta de metges i infermeres de nova fornada que inicien la seva formació especialitzada (MIR) en les diferents unitats docents de la nostra organització. En el cas dels metges i metgesses, com especialistes en Medicina familiar i comunitària i Ginecologia i obstetrícia; i en el cas de les infermeres, com a Llevadores (LLIR).

L'acte, que ha comptat amb una sala d'actes plena, ha començat amb una benvinguda a càrrec del director assistencial, Xavier Pérez, i del president de la comissió de docència, Josep Roman, els quals han fet especial èmfasi, més enllà del treball diari, en els valors i principis que han de regir les nostres actuacions, atès que com a professionals de la salut, tenim a càrrec la cura de persones.

Tot seguit, s'ha passat a l'acte acadèmic, que en aquesta ocasió ha comptat amb la presència del Dr. José Joaquín Mira, Catedràtic de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Doctor en Psicologia clínica i Màster en Qualitat i seguretat en del pacient. Per tant, expert en temes que vinculen Seguretat de pacient i comunicació, que ens ha ofert la conferència "Estrategias de comunicación para limitar el impacto de los eventos adversos en el paciente, el profesional y las instituciones sanitarias"

En acabar la conferència, la Dra. Esther Vilert, cap d'estudis de la UDMFiC, i Meritxell Vidal, coordinadora de Llevadores, respectivament, han fet el comiat als residents que han acabat, amb el tradicional lliurament de diplomes de finalització dels estudis. Després, han presentat els nous MIR i LLiR, en concret enguany s'incorporen quatre metges a la Unitat docent de Medicina familiar i comunitària i un a la Unitat docent d'Obstetrícia i ginecologia. Pel que fa a les places LLIR, comptem amb dues noves incorporacions.

Per arrodonir l'acte, els residents que finalitzen la seva estada formativa entre nosaltres, han projectat un emotiu relat en imatges del que ha estat la seva vida entre nosaltres durant aquests darrers anys de formació.

Un dinar a peu dret ofert a tots els assistents a l'acte, ha posat punt i final a la jornada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018