Gent Gran Generosa. Un projecte de Grup Mutuam, fet a mà i amb tot el cor

Gent Gran Generosa. Un projecte de Grup Mutuam, fet a mà i amb tot el cor
Dijous 23/01/2014

Aquest any, al llarg del Nadal, els centres residencials i centres de dia del Grup Mutuam es van apropar a les persones grans del seu entorn que viuen soles a casa.

Els usuaris dels centres, aficionats a fer manualitats, van donar a la seva creativitat una finalitat generosa. Amb el suport dels professionals dels centres, van fer-se “350 cistells generosos” amb aquestes manualitats: bufandes, nines, peücs, bijuteria, objectes de decoració, sabons, i d'altres productes cedits per entitats i empreses que van voler col·laborar en la iniciativa.

Juntament amb els serveis socials de la zona i les entitats que treballen amb gent gran, es van identificar els destinataris i, en el marc de festes de nadal celebrades en cada centre, en un ambient distès i divertit, els residents van fer el lliurament dels cistells als seus nous amics. Un projecte fet amb il·lusió en el que tots vàrem donar molt i del que hem rebut més del que esperàvem.

Els centres que van participar són:

  • Centres Residencials: Residència Mutuam Manresa, Residència Vila-seca. Residència Les Franqueses del Vallès, Residència Rubí, Residència Font Florida, Centre Collserola, Residència Mutuam Diagonal, Residència Mutuam La Creueta i el Centre Sociosanitari Mutuam Girona.
  • Centres de dia: Sabadell Centre, Torre Romeu, Badia del Vallés,  Creu de Barberà, Enric Casanovas, Verdum, Nova Lloreda, Les Franqueses,  Onyar, Girona.

 

Més informació
Meritxell Aymamí - Adjunta Direcció de Marketing i Comercial
maymami@mutuam.com  -  646 84 90 78
Casp, 17, 3a Planta – 08010 Barcelona
Tel. 93 247 94 40
www.mutuam.com

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2017