La cafeteria i el menjador laboral de la FHES reben l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis

La cafeteria i el menjador laboral de la FHES reben l’acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis
Dimarts 15/01/2013

Logo Fundació Hospital Esperit Sant
La Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) manté el seu compromís amb les persones, la salut i la vida sana. Fruit d'això, la cafeteria i el menjador laboral del centre (gestionats per Arcasa) reben l'acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis.

AMED és un projecte liderat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració i que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i d'oci actiu pels seus usuaris. Reconeix, doncs, establiments que ofereixen una oferta gastronòmica que garanteix la utilització d'oli d'oliva, abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals. Tant la cafeteria com el menjador laboral de la FHES compleixen aquests requisits i, per tant, reben l'acreditació AMED. La cafeteria per als usuaris té una capacitat per a 55 persones i el menjador laboral, per a 70. En total, se serveixen uns 190 menús diaris els dies laborables.

L'acte d'entrega de l'acreditació AMED s'ha dut a terme dimarts dia 15 de gener i ha comptat amb la presència de la Dra. M Teresa Esteva, Directora Gerent de la FHES; la Sra. Carmen Cabezas, Subdirectora de Promoció de la Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya; i el Sr. Artur Arqués, Director General d'Arcasa.

AMED forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l'Activitat Física i l'Alimentació Saludables (PAAS). Dins aquest Pla, que es va iniciar a Catalunya l'any 2006 liderat pel Departament de Salut de la Generalitat, s'han dut a terme més de 60 accions en diferents àmbits. Actualment hi ha 76 municipis amb gairebé 220 establiments acreditats AMED que tenen capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 38.000 comensals a tot Catalunya. Per més informació sobre l'acreditació Amed podeu consultar el web www.amed.cat.


Per a més informació:
Unitat d'Imatge i Comunicació
Àrit Roig Mulero
Tel. 93 386 02 02 - 93 386 96 48 (Ext. 4612)
comunicacio@hes.scs.es

 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018