La FHES i la UB signen un conveni per col·laborar en recerca i docència en els àmbits de la salut i la nutrició

La FHES i la UB signen un conveni per col·laborar en recerca i docència en els àmbits de la salut i la nutrició
Dimecres 22/05/2013
L'Hospital acollirà alumnes en pràctiques dels graus impartits al Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona a Santa Coloma de Gramenet

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) i la Universitat de Barcelona (UB) han signat un conveni de col·laboració per tal que l'Hospital i el Campus de l'Alimentació de Torribera desenvolupin de manera conjunta i coordinada activitats docents, de recerca i de difusió relacionades amb la nutrició i la salut. Els dos centres, que formen part del Campus Universitari de Santa Coloma, treballaran juntament amb d'altres institucions del territori amb l'objectiu de promoure l'àrea Besòs-Serralada de Marina com un referent geogràfic de coneixement sobre la salut.

En l'àmbit de la recerca, el Campus de l'Alimentació de la UB al Recinte de Torribera, per mitjà de l'Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA), i la FHES, per mitjà del Grup de Nutrició i Recerca, cooperaran en activitats referents a la nutrició en relació al risc cardiovascular, les dietes en les diferents ètnies del municipis del Barcelonès Nord, la nutrició artificial i la nutrició en el context de la seguretat del pacient. Paral·lelament, s'organitzaran seminaris científics per donar a conèixer als membres del Campus l'activitat científica i assistencial del centre hospitalari.

L'acord signat, a més, determina que la FHES acollirà estudiants en pràctiques dels graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments, ensenyaments que s'imparteixen actualment al Campus de l'Alimentació i adscrits a la Facultat de Farmàcia de la UB. L'Hospital també participarà com a coorganitzador i en les activitats docents d'estiu relacionades amb la salut i la nutrició del programa “Els Juliols” de la UB i en les activitats d'ExpAliments 2013 que tindrà lloc la setmana del 4 al 9 de novembre.


Per a més informació:
Fundació Hospital de l'Esperit Sant
Àrit Roig Mulero
Unitat d'Imatge i Comunicació
Tel. 93 386 02 02 – Ext. 4612
comunicacio@hes.scs.es

Universitat de Barcelona
Bibiana Bonmatí
Unitat de Comunicació
Tel. 934 035 544
premsa@ub.edu

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018