L’Hospital de Campdevànol presenta el tercer número de la seva revista corporativa

L’Hospital de Campdevànol presenta el tercer número de la seva revista corporativa
Del 04/02/2013 al 10/03/2013

L'Hospital de Campdevànol ha presentat aquest matí el tercer número de la seva revista corporativa, HOSCAMP.COMunic@. La publicació s'edita en format digital i es pot consultar aquí.

L'acte de presentació ha reunit els treballadors de l'Hospital i ha comptat amb l'artista Josep Mª Mejan, que ha fet la il·lustració de la portada d'aquest número, els membres de l'equip de comunicació i el gerent del centre, el Dr. Joan Grané.

El tercer número de la revista corporativa, HOSCAMP.COMunic@, inclou les notícies més destacades del centre i un reportatge sobre el servei de Traumatologia de l'Hospital. També hi ha una col·laboració del Centre de Dia en Salut Mental del Ripollès i un apartat d'entreteniment. La secció “Retalls d'Història” està dedicada a les diferents comunitats de religioses que van formar part de l'Entitat durant 65 anys. Els continguts de la revista han estat elaborats pels membres de l'equip de comunicació de l'Hospital.

La revista HOSCAMP.COMunic@ va néixer el 2010 amb finalitat de donar a conèixer la tasca que realitzen tots els professionals de l'Hospital de Campdevànol i de l'ABS de Ribes-Campdevànol. La publicació està dirigida als treballadors de l'entitat i es fa arribar a diverses institucions i representants de l'Administració pública relacionats amb el món sanitari. Està previst editar un número de la revista cada any per donar continuïtat a la publicació.

Més informació
Agència de comunicació de l'Hospital de Campdevànol
Andrea Gil-Bermejo Cornellas – 93 285 19 19 – 610 20 54 85
andrea@mapadvisers.com

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018