L’Hospital de Campdevànol rep el premi TOP20 de Gestió Hospitalària Global

L’Hospital de Campdevànol rep el premi TOP20 de Gestió Hospitalària Global
Dimecres 05/11/2014
Per setè any consecutiu, l'Entitat ha estat reconeguda amb aquest guardó

Campdevànol, 5 de novembre de 2014.- L'Hospital de Campdevànol ha estat guardonat amb el TOP 20 de Gestió Hospitalària Global per setè any consecutiu, en la 15a edició dels premis que organitza l'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST. El doctor Joan Grané, director gerent de l'Hospital de Campdevànol, ha estat l'encarregat de recollir el premi en l'acte d'entrega dels guardons que ha tingut lloc aquest matí a Madrid. “Estem molt orgullosos d'aquesta distinció, ja que suposa que, malgrat la difícil situació actual, mantenim una assistència de gran qualitat gràcies a la tasca desenvolupada pels nostres treballadors”, explica el Dr. Grané.

Reconeixement als millors resultats
Els hospitals TOP del Sistema Nacional de Salud mostren un 26% més de productivitat que la resta d'hospitals i registren millors resultats de qualitat assistencial, amb un 21% menys de mortalitat i un 17% menys de complicacions.

Els premis TOP 20 són atorgats per IASIST –empresa de serveis d'informació sanitària–, que recull els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d'indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats. Aquest any hi han participat, de manera voluntària i gratuïta, 163 hospitals de les 17 CCAA de l'Estat espanyol i han estat premiats 40 centres.

Sobre l'Hospital de Campdevànol
L'Hospital de Campdevànol és l'hospital comarcal del Ripollès i dóna servei a una població de referència de més de 26.000 persones. L'Entitat va ser fundada el 1920 i des d'aleshores vetlla per les necessitats de salut dels habitants de la comarca, amb l'objectiu d'aconseguir resultats d'excel·lència en els àmbits de la salut i la dependència.

Des de 1983, any en què l'Hospital de Campdevànol va ser acreditat per formar part del sistema sanitari català com a hospital comarcal, ofereix serveis concertats amb el CatSalut. Actualment, l'Hospital està acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda i com a centre d'atenció sociosanitària. A part de l'Hospital mateix, la Institució gestiona els Centres d'Assistència Primària (CAP) de Campdevànol i Ribes de Fresser, i els consultoris locals de Campelles, Gombrèn, Pardines, Planoles, Queralbs i Toses.

 

Més informació
Agència de comunicació de l'Hospital de Campdevànol
Andrea Gil-Bermejo Cornellas
93 285 19 19 – 610 20 54 85
andrea@mapadvisers.com

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018