MútuaTerrassa acollirà una jornada d'actualització en càncer de pulmó no microcític

MútuaTerrassa acollirà una jornada d'actualització en càncer de pulmó no microcític
Dimecres 23/01/2013

logo Mútua Terrassa
Amb el propòsit de continuar dotant als professionals sanitaris de MútuaTerrassa dels coneixements bàsics en el tractament del càncer de pulmó no microcític (CPNM) i de facilitar-los tota la informació relativa als darrers avenços d'aquesta patologia, el Servei d'oncologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha organitzat una jornada d'actualització científica que tindrà lloc el proper dijous 24 de gener a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa.

La presentació de la sessió anirà a càrrec del Dr. Lluís Cirera Nogueras, cap del Servei d'oncologia i hematologia de l'HUMT i acte seguit intervindrà el Dr. Roman Bastús Piulats, metge adjunt al Servei d'oncologia i hematologia del mateix centre. El Dr. Bastús abordarà qüestions relatives a les noves estratègies terapèutiques i les característiques clíniques dels biomarcadors.

La darrera ponència anirà a càrrec de la Dra. Guadalupe González Pont, metgessa adjunta al Servei d'anatomia patològica de l'HUMT i en aquest cas tractarà els aspectes histològics i moleculars en tant que factors de vital importància de la medicina especialitzada en oncologia. La sessió es conclourà amb un torn obert de preguntes.

L'esmentada jornada posa de manifest la voluntat de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa de vetllar per la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones mitjançant el foment i la promoció de la formació i l'actualització dels coneixements científics dels seus professionals sanitaris.

Recordatori:
Dia: Dijous, 24 de gener 2013  - 16.30h
Lloc: Edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018