MútuaTerrassa celebra la II Jornada d'Actualització en Pneumologia per a Atenció Primària

MútuaTerrassa celebra la II Jornada d'Actualització en Pneumologia per a Atenció Primària
Dimarts 21/05/2013
Enguany la jornada tractarà sobre l'asma bronquial, a diferència de l'any passat que es va centrar en la malaltia pulmonar obstructiva crònica

El proper dijous 23 de maig tindrà lloc a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa la II Jornada d'actualització en pneumologia dirigida al personal sanitari d'atenció primària i centrada en l'asma bronquial. Igual que la primera edició, es tracta d'una jornada científica promoguda pel Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

L'acte s'iniciarà a les 8.45h i la presentació anirà a càrrec del Dr. Manuel Álvarez, director mèdic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, el Dr. Josep Luís Heredia, cap del Servei de Pneumologia de l'HUMT i el Dr. Bienvenido Barreiro, metge adjunt del mateix servei.

La jornada, concebuda per adquirir i aprofundir en coneixements sobre aquesta patologia respiratòria i el seu tractament, s'ha estructurat en dues sessions. La primera d'elles serà moderada pel Dr. Heredia i inclourà tres ponències vinculades amb l'asma bronquial. La segona, moderada en aquest cas pel Dr. Barreiro, contempla quatre ponències i es complementarà amb una darrera part de tallers pràctics.

Abans de l'avaluació i la cloenda, es presentarà un cas clínic interactiu. Les ponències aniran a càrrec -majoritàriament- dels metges del Servei de Pneumologia de l'HUMT i també intervindran dues infermeres del mateix servei així com metges de Medicina de Família i Comunitària i metges del Servei de Pediatria.
 

Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018