MútuaTerrassa celebra l'acte de benvinguda i comiat dels residents

MútuaTerrassa celebra l'acte de benvinguda i comiat dels residents
Dilluns 20/05/2013

Són 42 els residents que iniciaran el seu període formatiu a MútuaTerrassa i un total de 40 els que enguany finalitzen la residència a l'entitat

 

L'edifici docent de MútuaTerrassa acollirà demà al migdia l'acte de benvinguda i comiat dels residents que aquest any inicien i finalitzen, respectivament, el seu període formatiu a MútuaTerrassa.

Pel que fa a la benvinguda, són un total de 42 els residents que han apostat per MútuaTerrassa com a entitat per a desenvolupar-hi la seva formació. Són 21 les especialitats en les quals començaran a adquirir la seva experiència professional i l'esmentat període formatiu serà d'entre 4 i 5 anys (en funció de l'especialitat). En el cas de les llevadores i del programa especialitzat en infermeria en salut mental, el termini formatiu és de 2 anys.

El Dr. Antoni Casagran, gerent de la unitat estratègica assistencial, acompanyat per altres membres de l'equip directiu de MútuaTerrassa, serà l'encarregat de donar la benvinguda als residents. En aquest context es durà a terme una presentació de l'entitat que inclourà una explicació de cada àmbit d'actuació de MútuaTerrassa.

Amb el propòsit d'acomiadar els 40 residents que han finalitzat el període formatiu a l'entitat -iniciat entre els anys 2008 i 2009-, un representant d'aquests pronunciarà unes paraules de comiat i a continuació es realitzarà el lliurament dels diplomes acreditatius. A mode de cloenda, el Dr. Casagran, també pronunciarà unes paraules de comiat.


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018