Xiscat, referent en serveis per a la innovació al TEC-MED Brokerage event 2013

Xiscat, referent en serveis per a la innovació al TEC-MED Brokerage event 2013
Divendres 08/03/2013
La Fundació Althaia ha participat al Brokerageve event de la mà de la Xarxa XISCAT de la qual n'és membre

XISCAT
Sabadell ha acollit una nova edició del Brokerage Event, activitat pensada per al foment de la interacció empresa-hospital i dissenyada per donar cobertura a tota Catalunya. Enguany va tenir lloc el passat 27 de febrer en una jornada que va canalitzar la participació de més de 130 participants i 500 entrevistes bilaterals.

Un dia en que es van visualitzar iniciatives i demandes de quatre temàtiques, prioritàries en l'entorn europeu, com són la cronicitat, la rehabilitació, l'habitació intel·ligent i l'hospital sostenible. Destaca la defensa del treball en xarxa i la cerca d'oportunitats a través del networking i reunions empresa-hospital.

La participació de XISCAT, la Xarxa d'Innovació en Salut per Catalunya, va comptar amb la implicació de la Fundació Althaia que en forma part. Concretament, el Cap de la Unitat d'Innovació i Recerca, Jesús Montesinos, va explicar la capacitat d'Althaia de donar servei a les empreses innovadores que requereixen un escenari sanitari per testejar i co-desenvolupar nous prototips tecnològicament innovadors.

El Brokerage event ofereix continuïtat a les tasques del foment d'innovació en hospitals i centres medico-sanitaris per part de Parc de Salut com a coordinador de XISCAT. La jornada ha estat organitzada per ACC1Ó i Parc de Salut dins el marc d'activitats del Clúster de Tecnologies Mèdiques (TECMED) de Catalunya, rebent l'impuls dels ajuntaments promotors d'aquest clúster.


Per a més informació:
Judit Martí
Catpress, serveis de comunicació de la Fundació Althaia
tel. 93 873 36 76 - 93 872 14 22
www.catpress.cat
www.althaia.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/04/2024