Josep Fusté, nou director d’Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió

Josep Fusté, nou director d’Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió
Dilluns 03/03/2014

Josep Fusté Sugrañes s'incorpora a La Unió com a director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva. Fusté, de 55 anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i també en Geografia per aquesta universitat. Així mateix, compta amb un màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra.

El nou director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió ha desenvolupat i consolidat la seva trajectòria professional en l'àmbit de la planificació sanitària. Fins ara i des de 2004, era responsable de l'àmbit de la planificació de serveis de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Josep Fusté és autor de nombroses publicacions així com de ponències i comunicacions. El seu recorregut professional ha estat també vinculat a la docència participant fins a l'actualitat com a professor en diversos màsters de l'àmbit sanitari.

La incorporació del Pep Fusté ve a reforçar l'equip de La Unió en benefici del servei que volem prestar als associats.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/01/2018