Josep Piqué presenta el seu programa electoral a La Unió

Josep Piqué presenta el seu programa electoral a La Unió
Del 19/10/2006 al 19/10/2099

Eleccions al Parlament de Catalunya 2006

(Barcelona, 19 d'octubre de 2.006)-. El candidat a la presidència de la Generalitat pel Partit Popular de Catalunya, Josep Piqué, ha exposat avui els principals punts del seu programa electoral a la seu de La Unió.

Josep Piqué presenta el programa electoral del PP a La Unió. Eleccions al Parlament de Catalunya 2006
L'exministre ha assenyalat que la salut hauria d'estar fora del debat polític. Ha destacat com a punt fort del sector que el conjunt de centres sanitaris catalans, independentment de la seva titularitat jurídica, estan considerats com els millors del món avui en dia.

Sobre la titularitat dels centres ha subratllat que cal una política independent d'aquesta qüestió que ha d'estar basada en criteris d'eficiència.

El candidat ha esgrimit que és necessari un gran pacte polític per a la sostenibilitat del sistema; una reforma de l'ICS; que cal integrar la salut mental en el sistema de salut; que s'ha de racionalitzar la despesa interna; que cal impulsar les noves tecnologies; que cal motivar els professionals sanitaris per evitar fugues; i que calen incentius fiscals a les persones que tinguin assegurances mèdiques.

Contestant a preguntes dels assistents, Josep Piqué ha afirmat que el més important davant la Llei de Dependència i dels conflictes que ha plantejat a alguns partits és la instrumentalització de la normativa en termes d'eficiència. Pel que fa a la despesa farmacèutica, ha considerat que cal coratge polític per tal de racionalitzar-la.

Al final de l'acte, el president de La Unió , Feliu Sucarrats ha entregat a Josep Piqué les propostes que l'entitat fa als partits polítics davant la propera legislatura. (Aquest document el podeu trobar a www.uch.cat a l'apartat de publicacions institucionals).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018