La Fundació Unió i l’ICAEN signen un conveni

La Fundació Unió i l’ICAEN signen un conveni
Del 30/06/2008 al 31/07/2008
L'objectiu és fomentar mesures de sostenibilitat energètica a les entitats sanitàries i socials

La Fundació Unió, entitat promoguda per l'associació empresarial Unió Catalana d'Hospitals (La Unió) que opera en l'àmbit sanitari i social, i l'Institut Català d'Energia (ICAEN) han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure l'estalvi, l'eficiència energètica i la millora de l'ús de l'energia a les instal·lacions de les entitats sanitàries i socials associades a La Unió.

Aquest conveni, signat avui per Roser Fernández Alegre, Apoderada General de la Fundació Unió, i Encarna Baras Marín, directora de l'ICAEN, permetrà dur a terme accions conjuntes per fomentar mesures de sostenibilitat energètica als centres sanitaris i social associats a La Unió, així com per promoure l'ús d'energies renovables.

Així mateix, gràcies a aquesta col·laboració, les entitats associades a La Unió comptaran amb el suport tècnic de l'ICAEN pel que fa a possibles inversions en matèria d'estalvi, eficiència energètica i energies renovables o en qualsevol projecte relacionat amb aquest àmbit.

La Fundació Unió i l'ICAEN col·laboraran en la difusió i la promoció de les activitats que aquesta entitat realitza a favor de l'estalvi de l'eficiència energètica per tal de situar-les com a marc de referència d'actuacions per al conjunt d'entitats sanitàries i socials.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018