113a Assemblea General de La Unió

113a Assemblea General de La Unió
Divendres 05/05/2017
Enric Mangas i David Elvira, a la 113 Assamblea General
La Unió va celebrar la 113a Assemblea General Ordinària el passat 27 d'abril. L'acte va començar amb la intervenció del president, Enric Mangas, qui va fer referència, en clau interna, a l'Informe Repensant el Model d'atenció a les persones amb dependència fet per La Unió, la internacionalització de l'entitat, l'exposició 'Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom' i, en clau sectorial, a l'increment del pressupost en salut mental, l'increment de tarifes 2017 i a la necessitat de comptar amb un escenari econòmic plurianual, així com a la transposició de la directiva europea que afecta la concertació i contractació dels serveis públics d'atenció a les persones. Aquests temes van ser ampliar posteriorment, durant l'acte de cloenda presidit per David Elvira, director del CatSalut.
 

Per la seva part, la directora general de La Unió, Helena Ris,a l'assemblea, va presentar la memòria d'activitats de l'exercici 2016, que va ser aprovada. Durant la seva intervenció va demanar a Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, que expliqués l'informe de la gestió economicofinancera. A més, a la sessió, els vocals-presidents dels consells de sector i el coordinador del Fòrum d'Associats Col·laboradors van destacar l'activitat més rellevant que s'ha desenvolupat al llarg de 2016.

L'assemblea va congregar els associats, així com diverses personalitats del sector salut i social. En breu, s'enviarà una newsletter amb informació ampliada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018