18 d'octubre, Jornada tècnica de La Unió 'Noves Respostes per a Temps Nous'

18 d'octubre, Jornada tècnica de La Unió 'Noves Respostes per a Temps Nous'
Diumenge 08/10/2017

Amb l'objectiu de donar a conèixer experiències que s'han posat en pràctica en diferents centres hospitalaris catalans i que introdueixen noves maneres de fer les coses, sovint amb el suport de millores tecnològiques, el Consell Tècnic Assessor d'Infraestructures de La Unió promou la Jornada 'Noves Respostes per a Temps Nous', que es celebrarà el proper 18 d'octubre, a partir de les 10h. a la sala d'actes de La Unió (c/ València, 333) a Barcelona. 

El despatx d'arquitectes PMMT, que ha rebut el premi d'espais inclusius de la Unió Internacional d'Arquitectes aquest any, serà l'encarregat de fer la ponència inaugural. A continuació, els assistents podran escoltar les experiències dels participants en les dues taules rodones previstes: la primera, entorn a nous rols professionals en l'àmbit de les infraestructures hospitalàries i, en la segona, s'exposaran diverses experiències d'eines per millorar la gestió de les infraestructures.

La inscripció és gratuïta i ja es pot fer efectiva.

Els detalls del contingut de la jornada es troben al programa adjunt.

La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2017