Accenture organitza la sessió tècnica 'La intel·ligència artificial al sector sanitari'

Accenture organitza la sessió tècnica 'La intel·ligència artificial al sector sanitari'
Divendres 05/05/2017

El proper 23 de maig, Accenture, membre del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió, organitzarà la sessió tècnica 'La intel·ligència artificial al sector sanitari', a la seu de La Unió (C/ València, 333, baixos). La intel·ligència artificial està a punt de convertir-se en el portaveu digital de les organitzacions. Més enllà de ser una eina interna, està adoptant rols més sofisticats en el camp de les interaccions tecnològiques. Això fa que cada interacció sigui simple i intel·ligent a la vegada, i posa el llistó molt alt respecte a com seran les interaccions en el futur. Actuarà com el rostre de la marca digital i com a diferenciador clau i passarà a ser una competència central que requerirà inversió i enfoç estratègic des de la direcció general.

En aquesta sessió, Accenture introduirà els principals conceptes de la Intel·ligència Artificial i presentarà alguns exemples pràctics per al sector sanitari. L'acte se celebrarà de 12 a 14 h. Properament es farà difusió del programa i es facilitarà l'enllaç per a les inscripcions.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/08/2018