Activa't per la Salut Mental prepara el Manual per a la Recuperació i l'Autogestió del Benestar en Salut Mental

Activa't per la Salut Mental prepara el Manual per a la Recuperació i l'Autogestió del Benestar en Salut Mental
Dilluns 22/05/2017

El Palau Macaya de Barcelona serà l'escenari, el proper 30 de maig, de la jornada tècnica que organitza Activa't per la Salut Mental dins del procés consultiu dissenyat per elaborar un Manual per a la Recuperació i l'Autogestió del Benestar en Salut Mental. L'objectiu de la trobada és donar un espai, tant a professionals com a agents dels moviments associatius, per debatre sobre diferents temes i eines per treballar en la recuperació i l'autogestió del benestar en salut mental. També servirà per considerar quines són les perspectives futures de la seva implementació. El manual serà una eina de suport a l'autoconeixement i la recuperació, amb la intenció d'incorporar-lo a altres recursos de salut de les institucions públiques.

Activa't per la Salut Mental és un projecte de la Generalitat de Catalunya, la Federació Salut Mental Catalunya i la Federació Veus que treballa per aconseguir que persones amb problemes de salut mental i els seus familiars puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, millorant així la seva qualitat de vida.

La inscripció a l'acte és gratuïta, però és necessària perquè l'aforament és limitat.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018