Adrià Comella, nou director del CatSalut

Adrià Comella, nou director del CatSalut
Divendres 08/06/2018
Adrià Comella i Carnicé
Adrià Comella i Carnicé serà el nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut). Nascut a Lleida l'any 1972, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i MBA per ESADE. Comella ha demostrat la bona capacitat per la gestió pública en els últims anys al capdavant de la Secretaria General del Departament de Justícia, des d'on va impulsar el tancament de la presó Model de Barcelona i la reordenació del conjunt del sistema penitenciari; l'estabilització i potenciació de la digitalització dels jutjats de Catalunya, i els serveis d'atenció a les víctimes.
 

David Elvira, fins ara director del CatSalut, liderarà la transició i el traspàs per potenciar la continuïtat del model i del projecte, abans d'emprendre nous projectes professionals. Des de La Unió, li agraïm la tasca que ha realitzat tot aquest temps al capdavant del CatSalut i la seva disposició a escoltar-nos i a treballar amb nosaltres. Destaquem especialment el seu esforç perquè, malgrat tot, l'equip del Departament de Salut continués funcionant amb la màxima normalitat possible durant l'exili del conseller Comín.

Podeu consultar la nota de premsa del Departament de Salut per ampliar la informació sobre el nomenament d'Adrià Comella.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018