AQuAS dedica especial atenció a la innovació sanitària i en salut durant el maig

AQuAS dedica especial atenció a la innovació sanitària i en salut durant el maig
Divendres 07/04/2017

L'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) dedicarà especial atenció a la innovació sanitària i en salut durant el mes de maig amb la organització o participació en tres esdeveniments. 

El 22 de maig, Barcelona acollirà la IV Jornada de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) per la que les inscripcions ja són obertes. La segona cita serà el Saló Internacional Healthio Salut i Innovació, una conferència que es celebrarà entre el 3 i el 5 de maig a la Fira de Barcelona. Aquest esdeveniment neix amb l'objectiu de ser un punt de trobada per a administracions, organitzacions sanitàries, start-ups i empreses sanitàries, professionals i pacients que desitgin conèixer les últimes solucions i productes innovadors per contribuir a la millora i sostenibilitat dels sistemes sanitaris. En el marc d'aquest saló, l'AQuAS organitzarà el HEALTHIO International Workshop en Compra Pública d'Innovació (CPI)

La inscripció per aquesta cita ja es pot dur a terme i, a més, es poden obtenir invitacions on line com a visitant professional amb el codi d'accés 972DE043. 

Finalment, el 3 de maig, també en el marc de Health 2.0 Europe 2017 tindrà lloc el Doctors 2.0 forum: International Workshop. L'entrada a aquest és lliure però cal fer-hi inscripció

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018