Dijous 19 de gener, Jornada de RSC a La Unió

Dijous 19 de gener, Jornada de RSC a La Unió
Dijous 19/01/2017

Us recordem que celebrarem la Jornada sobre Responsabilitat Social Corporativa (RSC), una eina estratègica de millora al servei dels objectius estratègics i reputacionals que tindrà lloc el pròxim 19 de gener a la nova seu de La Unió. El Pla Estratègic 2016-2020 revisa i estableix les bases de l'actuació de l'entitat basada en l'autonomia de gestió de les entitats, la professionalització de les organitzacions, la col·laboració publicoprivada, la bona governança, la transparència i el retiment de comptes. Tot això, dins d'una estratègia de potenciació de la reputació mitjançant un esforç més gran en RSC, tant per impulsar-la a nivell corporatiu com per difondre-la i afavorir la seva implantació entre els associats.
 
L'objectiu de la Jornada és mostrar el treball fet en aquest àmbit tant a nivell corporatiu com a nivell associatiu sobre: codificació ètica, implicació dels professionals i transparència. A nivell intern, s'ha elaborat una Fitxa de Bones Pràctiques i s'ha començat a treballar amb el mapa de stakeholders de l'entitat. A partir d'un grup de treball amb entitats associades, s'ha desenvolupat un Model de Progrés de RSC per tal que les organitzacions puguin definir en quin grau han desenvolupat aquest àmbit i fins a on i com es proposen progressar. Durant la Jornada, també podrem aprendre dels tres casos pràctics d'entitats associades que han treballat amb èxit sobre els tres eixos proposats.
 
També hem volgut posar la mirada en com des d'altres sectors s'aborda la RSC per aquest motiu, la conferència inaugural anirà a càrrec de Josep Lloreda, president de KH7 Lloreda i Manuel Giraldo, director de Desenvolupament que explicarà el cas d'Aigües de Barcelona.

Podeu fer la inscripció aquí.

En el document adjunt podeu consultar el programa de la jornada:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018