Balanç de legislatura del conseller Antoni Comín

Balanç de legislatura del conseller Antoni Comín
Dijous 23/03/2017

El passat 16 de març, el conseller de Salut, Antoni Comín, va fer un balanç positiu de la seva legislatura davant la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya al considerar que ja es pot donar per fet l'assoliment del 85% dels compromisos anunciats a l'assumir el càrrec, ara fa poc més d'un any.  Comín va explicar que creu que el departament està en un grau de compliment molt correcte donat el moment de la legislatura en el es troba el govern, aproximadament al 70% dels 18 mesos establerts. Prèviament, el conseller va analitzar les polítiques i actuacions que la conselleria ha dut a terme des de l'inici del mandat.

En aquest balanç, Comín va destacar que s'estiguin complint tots i cadascun de la majoria d'aquests objectius i va subratllar que en algun d'ells s'estigui fent més del previst i anunciat inicialment. En aquest sentit, citant el procés de desprivatització pel qual es prioritza que l'activitat sigui prestada per entitats públiques o privades sense afany de lucre, el conseller va incidir en el fet que l'atenció continuada domiciliària a Barcelona la presti ara l'Institut Català de la Salut (ICS), o que l'absorció d'activitat hospitalària procedent de la Clínica del Vallès s'hagi vist com a positiu també des del punt de vista laboral.

Per ampliar la informació, podeu consultar la presentació del conseller Comín i la nota de premsa del Departament de Salut.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018