Biocat publica la memòria del seu 10è aniversari

Biocat publica la memòria del seu 10è aniversari
Diumenge 16/07/2017

Biocat, l'agent estratègic i catalitzador en la construcció de l'ecosistema català de ciències de la vida i de la salut, ha publicat la Memòria Anual corresponent al 2016, que coincideix amb el desè aniversari de la seva fundació. Per aquesta ocasió especial, han inclòs una infografia que recull l'impacte de les accions, dels projectes i de la inversió destinada durant aquest període. Un repàs als principals indicadors d'activitat que han contribuït a que, actualment, la BioRegió de Catalunya estigui a l'alçada dels hubs més reconeguts internacionalment.

Biocat, que va néixer el 2006 sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona per oferir un pla estratègic comú per a les biociències catalanes com a base de la nova economia basada en el coneixement i la innovació, té la missió de dinamitzar tots els stakeholders de la BioRegió (companyies, grups i entitats de recerca, hospitals i estructures de suport a la innovació) per transformar el coneixement i la tecnologia en creixement econòmic i impacte social. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018