'La Governança de les institucions sanitàries i socials'

'La Governança de les institucions sanitàries i socials'
Dilluns 24/04/2017

La sessió 'La Governança de les institucions sanitàries i socials' se celebrarà el pròxim 4 de maig a l'Auditori de Novartis de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 764).

L'acte, que començarà a les 12 h, s'iniciarà amb una intervenció de Salvador Alemany, president d'Abertis, qui farà una conferència al voltant d'elements o propostes de reforç de la governança per tal d'encarar reptes de futur. A continuació, hi haurà una reflexió sobre L'evolució del model quant a la governança amb el contrapunt La rellevància dels òrgans de govern, la visió del directiu, a càrrec de Manel Jovells, director general Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa i tot seguit una taula rodona, moderada per Josep Ma. Bosch, assessor jurídic de La Unió. En aquesta taula rodona hi participaran: Joan Amigó, conseller delegat de l'Institut Pere Mata, Enric Argelagués, president del patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Josep Arqués, president de Grup Mutuam, Josep Maria Cortés, president del patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant i Germà Joaquim Erra, representant de l'equip de la Direcció General de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Per a més informació feu click aquí

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018