'La Governança de les institucions sanitàries i socials'

'La Governança de les institucions sanitàries i socials'
Dilluns 24/04/2017

La sessió 'La Governança de les institucions sanitàries i socials' se celebrarà el pròxim 4 de maig a l'Auditori de Novartis de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 764).

L'acte, que començarà a les 12 h, s'iniciarà amb una intervenció de Salvador Alemany, president d'Abertis, qui farà una conferència al voltant d'elements o propostes de reforç de la governança per tal d'encarar reptes de futur. A continuació, hi haurà una reflexió sobre L'evolució del model quant a la governança amb el contrapunt La rellevància dels òrgans de govern, la visió del directiu, a càrrec de Manel Jovells, director general Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa i tot seguit una taula rodona, moderada per Josep Ma. Bosch, assessor jurídic de La Unió. En aquesta taula rodona hi participaran: Joan Amigó, conseller delegat de l'Institut Pere Mata, Enric Argelagués, president del patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Josep Arqués, president de Grup Mutuam, Josep Maria Cortés, president del patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant i Germà Joaquim Erra, representant de l'equip de la Direcció General de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

Per a més informació feu click aquí

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/12/2017