Catlab, guardonat en els Premis Cambra 2017 com a empresa saludable

Catlab, guardonat en els Premis Cambra 2017 com a empresa saludable
Dilluns 19/06/2017

El laboratori d'anàlisis clíniques Catlab, nascut a partir de la integració dels laboratoris de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa i als que es va afegir el laboratori de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell al 2012 - entitats associades a La Unió-, ha estat reconegut amb un dels Premis Cambra 2017 corresponent a la categoria d'empresa saludable. L'esmentada distinció ha servit per posar en relleu la trajectòria de l'empresa en termes de promoció de la salut i dels seus professionals. 

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa atorga a aquelles empreses i persones que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.  

Els elements que han dut a l'entitat vallesana a concedir aquest premi a Catlab queden resumits a la nota de premsa adjunta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018