Cinc hospitals catalans reconeguts amb el 'Nivell Or' per la Xarxa Internacional d'Hospitals Sense Fum

Cinc hospitals catalans reconeguts amb el 'Nivell Or' per la Xarxa Internacional d'Hospitals Sense Fum
Dilluns 24/04/2017

L'Hospital de Campdevànol, l'Hospital Universitari de Vic i la Clínica Sant Josep de la Fundació Althaia de Manresa, entitats associades a La Unió, així com l'Hospital Universitari de Traumatologia i Rehabilitació de la Vall d'Hebron, han estat reconeguts amb el ‘nivell or' de la Xarxa Internacional d'Hospitals Sense Fum (ENSH-Global). D'altra banda, l'ICO l'Hospitalet ha renovat aquest guardó atorgat l'any 2012. L'entrega dels guardó es va fer el passat dia 12 en el marc del ‘ENSH Gold Forum', celebrat a Viena. A més dels hospitals catalans, també van rebre o renovar aquesta acreditació cinc centres taiwanesos, un alemany i dos australians.

Aquesta és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabaquisme i que representen un exemple per a la resta d'organitzacions en la lluita contra el tabac. Els cinc hospitals catalans s'adhereixen a la vintena d'hospitals d'arreu del món acreditats amb l'OR internacional. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018