Comissió de proveïdors del CatSalut

Comissió de proveïdors del CatSalut
Diumenge 16/07/2017

El passat 18 de juliol es va fer aquesta reunió a la qual hi va assistir la directora general de La Unió, Helena Ris. Durant la sessió, els principals temes tractats van ser:

-la clàusula ampliació de la moratòria pagament deute amb la SS i impacte nou text, a càrrec de Salvador Maluquer, director Àrea de Recursos Econòmics. S'ha fet una modificació per la qual la moratòria deixaria de ser efeciva en el cas que l'entitat afectada entrés en concurs de creditors.
-l'evolució de les llistes d'espera, estat de situació i tall mensual, a càrrec d'Ivan Planas, gerent de  la Gerència de Serveis Assistencials. Des del CatSalut es considera que hi ha una evolució favorable.
-evolució de la despesa farmacèutica 1r semestre 2017, a càrrec de Joaquim Delgadillo, gerent de la Gerència de Prestacions Farmacèutiques i Accés al Medicament.
-estat de situació grup de sistemes d'informació, a càrrec de Luis Manuel Garcia Eroles, gerent de la Gerència de Sistemes d'Informació.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018