Conferència d'UCf 'Organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques: el repte del segle XXI'

Conferència d'UCf 'Organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques: el repte del segle XXI'
Dimarts 29/08/2017

El proper 21 de setembre, la seu d'UCf (c/ Esteve Terrades, 30. Edifici Tramuntana, baixos) serà escenari de la Conferència 'Organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques: el repte del segle XXI', que organitza la pròpia entitat per analitzar els reptes actuals que tenen les organitzacions i conèixer quin tipus de respostes requereixen, més creatives i adaptatives i, alhora, més ètiques i sostenibles. En aquest sentit, també es parlarà sobre la necessitat de disposar de persones i líders, els valors dels quals estiguin en linia amb  les organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques (OEE) que es desitgen.

La conferència anirà a càrrec de Maria Mercè Conangla, Fundadora i presidenta de Fundació Àmbit Ecologia Emocional i membre del seu Patronat, i el Xavier Guix, Llicenciat en Psicologia, especialitzat en Comunicació i Programació Neurolingüística (PNL).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018