Consell Consultiu de La Unió

Consell Consultiu de La Unió
Dilluns 05/06/2017

El passat dijous dia 1, La Unió va celebrar el Consell Consultiu, encapçalat pel seu president, Ramon Llibre i pel president de l'entitat, Enric Mangas. Durant la reunió, els membres es van implicar molt directament en la reflexió del projecte +Futur de La Unió, aportant la seva reflexió i la seva visió. Els membres del consell són també Josep Maria Cortés, Feliu Sucarrats i Margarit, José Luís Fernández, Germà Joaquim Erra, Jordi Busquets AlbertíRaimon Bergós, Joan Pujol i Segarra, Eusebi Cima i Mollet, Joan Profitós i Tuset, Jaume Duran, Jaume Pujol Balcells, Esperança Martí i Salís, Miquel Valls i MasedaDomènec Crosas i Helena Ris.

En el desplegament del Pla Estratègic 2016-2020, es va fer la definició del projecte com un exercici de prospectiva per identificar tendències que         afectaran la provisió i l'organització dels serveis, així com per poder dibuixar escenaris que ajudin les entitats a adaptar els serveis als canvi de l'entorn i per influir proactivament en l'adequació de l'organització del sistema sanitari i social. +Futur s'està elaborant amb un gran participació dels associats de La Unió des dels diversos espais compartits.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018