Presentada una nova 'Píndola de coneixement' de La Unió

Presentada una nova 'Píndola de coneixement' de La Unió
Diumenge 18/02/2018
Píndoles de coneixement
Ja hi ha disponible una nova "Píndola de coneixement" al web de La Unió. Es tracta de la presentació del projecte SOM-HI, el nou pla d'atenció d'activitats de Villablanca Serveis Assistencials. Va ser presentada al Consell d'Atenció a la Dependència del passat 13 de febrer, a càrrec de Mireia Castellà, psicòloga clínica i coordinadora del pla d'atenció d'activitats assistencials, i de Coia Sans, monitora de la Residència Montsant-Unitat de Psicogeriatria de Villablanca Serveis Assistencials.


La Unió recull les “Píndoles de coneixement” al seu web. Es tracta d'iniciatives dels associats, explicades en un format curt amb l'objectiu que altres entitats del sector salut i social les puguin prendre com a referència. La intenció és compartir experiències i projectes d'èxit que es duen a terme a les entitats associades. A partir d'ara, les píndoles que es vagin presentant estaran disponibles al web de La Unió, així se n'augmentarà la difusió.  

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018