El 13 de juliol, Plenari de Comunicació

El 13 de juliol, Plenari de Comunicació
Diumenge 02/07/2017

La Unió organitza una nova edició del Plenari de Comunicació, que tindrà lloc el 13 de juliol. La sessió, que porta per títol “Comunicació corporativa i el periodisme després de Twitter”, començarà amb una intervenció d'Albert Sáez, director adjunt de El Periódico i autor del llibre El periodisme després de Twitter, sobre l'impacte de les xarxes socials i els dispositius mòbils en la gestió de la informació.

A continuació, Xavier Francàs, director de comunicació del Consorci Hospital Clínic de Barcelona i membre del consell tècnic assessor de comunicació de La Unió, parlarà de reptes a l'hora de construir la comunicació corporativa. A més, la sessió inclourà una taula sobre el canvi de paradigma en el periodisme, moderada per Albert Sáez i que comptarà amb les intervencions d'Eduard Pujol, director de RAC1, Georgina Ferri, sotsdirectora de l'Ara i impulsora dels continguts digitals, i Toni Piqué, cap de projectes de El Nacional.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 24/01/2018