El 13 de juliol, Plenari de Comunicació

El 13 de juliol, Plenari de Comunicació
Diumenge 02/07/2017

La Unió organitza una nova edició del Plenari de Comunicació, que tindrà lloc el 13 de juliol. La sessió, que porta per títol “Comunicació corporativa i el periodisme després de Twitter”, començarà amb una intervenció d'Albert Sáez, director adjunt de El Periódico i autor del llibre El periodisme després de Twitter, sobre l'impacte de les xarxes socials i els dispositius mòbils en la gestió de la informació.

A continuació, Xavier Francàs, director de comunicació del Consorci Hospital Clínic de Barcelona i membre del consell tècnic assessor de comunicació de La Unió, parlarà de reptes a l'hora de construir la comunicació corporativa. A més, la sessió inclourà una taula sobre el canvi de paradigma en el periodisme, moderada per Albert Sáez i que comptarà amb les intervencions d'Eduard Pujol, director de RAC1, Georgina Ferri, sotsdirectora de l'Ara i impulsora dels continguts digitals, i Toni Piqué, cap de projectes de El Nacional.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018