El CatSalut inicia el procés per licitar el nou contracte de la pòlissa de Responsabilitat Professional i Patrimonial

El CatSalut inicia el procés per licitar el nou contracte de la pòlissa de Responsabilitat Professional i Patrimonial
Divendres 05/05/2017

El Servei Català de la Salut, tal com ja va comentar a la sessió celebrada el passat 20 de març, ha començat a enviar les comunicacions individualitzades que les entitats han de procedir a retornar amb caràcter d'urgència per adherir-les al nou procés de licitació del contracte de la Pòlissa de responsabilitat professional i patrimonial per als centres del SISCAT.

A aquella sessió, al marge d'informar de les previsions de la nova licitació (durada i, especialment, increment de preu de licitació atesa la situació del mercat assegurador), també es va comunicar que, per requeriments del procés de licitació, el Servei Català de la Salut havia de fer arribar a les entitats una comunicació individualitzada per tal que procedissin a retornar amb caràcter d'urgència l'adhesió del centre al nou procés de licitació que s'ha de posar en marxa.

S'ha informat des del Servei Català de la Salut que aquestes comunicacions s'havien de començar a rebre a partir del 3 de maig. Per tant, des de La Unió i el CSC es recorda la conveniència de respondre al Servei Català de la Salut amb la màxima urgència, de manera que es pugui iniciar el procediment de licitació el més aviat millor.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018