El Cercle de Salut es presenta amb l'adhesió de més de 200 persones al seu manifest

El Cercle de Salut es presenta amb l'adhesió de més de 200 persones al seu manifest
Dimarts 14/02/2017

El Cercle de Salut, associació nascuda recentment com a fòrum de debat i reflexió per millorar i fer evolucionar el sistema de salut de Catalunya, ha aconseguit des del dia de la seva fundació, el passat 24 de gener, l'adhesió d'un total de 207 persones, entre els quals hi ha professionals de la salut, gestors sanitaris, economistes, enginyers o advocats, que han donat suport al seu manifest fundacional.

En el document, els sotasignats defensen iniciar un procés per modernitzar i defensar el sistema de salut català, recuperar el debat amb dades objectives, contrastant idees segons l'impacte dels resultats i plantejant alternatives que busquin fer progressar el sistema de salut i superar els problemes pendents.

El president del Cercle de Salut, Miquel Bruguera, va assegurar, durant la presentació de l'associació celebrada a l'auditori de l'Hospital Sant Joan de Déu, que l'objectiu és convertir-se en un “fòrum transversal, no ideològic, que impulsi estudis, generi debats i intercanvis de coneixement amb la voluntat d'aportar dades i criteris que puguin resultar útils a l'hora de gestionar el nostre sistema de salut”. Podeu consultar el web del Cercle de Salut per ampliar la informació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018