El COIB posa en marxa el Projecte RESET

El COIB posa en marxa el Projecte RESET
Dimecres 01/02/2017

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), en un intent ferm de millora i canvi de l'organització col·legial, posa en marxa el Projecte RESET, un procés participatiu entre col·legiats i col·legiades, per tal de dissenyar un nou model de relació i donar-li sentit al COIB.

En aquest procés, les infermeres de Barcelona  podran fer sentir la seva veu, per crear acords conjunts i consensuats de les línies a iniciar i desenvolupar. Així es dibuixarà una nova manera de relacionar-se entre infermeres amb un COIB que tingui tot el sentit i ajudi en la construcció del seu futur professional.

El Projecte RESET consisteix en la realització d'una sèrie de diàlegs entre infermeres, a partir dels quals, es farà una anàlisi recollint les línies mestres que les infermeres hauran consensuat i que guiaran el canvi en el Col·legi. Aquests diàlegs es produiran a diferents punts del territori apropant-se allà on estan les infermeres i on es viu el dia a dia de la professió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 15/12/2017