El COIB posa en marxa el Projecte RESET

El COIB posa en marxa el Projecte RESET
Dimecres 01/02/2017

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), en un intent ferm de millora i canvi de l'organització col·legial, posa en marxa el Projecte RESET, un procés participatiu entre col·legiats i col·legiades, per tal de dissenyar un nou model de relació i donar-li sentit al COIB.

En aquest procés, les infermeres de Barcelona  podran fer sentir la seva veu, per crear acords conjunts i consensuats de les línies a iniciar i desenvolupar. Així es dibuixarà una nova manera de relacionar-se entre infermeres amb un COIB que tingui tot el sentit i ajudi en la construcció del seu futur professional.

El Projecte RESET consisteix en la realització d'una sèrie de diàlegs entre infermeres, a partir dels quals, es farà una anàlisi recollint les línies mestres que les infermeres hauran consensuat i que guiaran el canvi en el Col·legi. Aquests diàlegs es produiran a diferents punts del territori apropant-se allà on estan les infermeres i on es viu el dia a dia de la professió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018