Jaume Padrós, distingit amb la Creu de Sant Jordi

Jaume Padrós, distingit amb la Creu de Sant Jordi
Dilluns 24/04/2017

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, el doctor Jaume Padrós, ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi 2017. Aquest reconeixement el concedeix la Generalitat de Catalunya a les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

Jaume Padrós va estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona i es va doctorar a la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzant-se en Medicina Familiar i Medicina del Treball. Posteriorment, va fer un Màster en gerontologia. Va ser cofundador del primer Banc d'Aliments de l'Estat espanyol i impulsor del Programa de la Renda Mínima d'Inserció de la Generalitat de Catalunya. Des del 2014, és president del Col·legi de Metges de Barcelona, després d'haver estat també secretari i vicepresident. A més de la seva activitat professional com a metge, ha destacat per ser l'impulsor de programes sobre la salut dels metges i altres professionals sanitaris a través de la Fundació Galatea, de la qual també va ser el seu màxim responsable. Així mateix, Padrós és membre fundador de la European Association for Physician Health.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018