El Parc Taulí incorpora la tècnica d’hemodiafiltració 'on-line' per millorar la qualitat de vida dels pacients

El Parc Taulí incorpora la tècnica d’hemodiafiltració 'on-line' per millorar la qualitat de vida dels pacients
Dilluns 05/06/2017

La Unitat d'Hemodiàlisi Crònica del Parc Taulí, entitat associada a La Unió, ha incorporat la tècnica d'hemodiafiltració on-line amb l'adquisició de nous aparells i amb la millora de les instal·lacions que intervenen en aquest procés. En concret, s'ha instal·lat una nova planta d'aigua, amb aigua ultrapura, i s'han adquirit nous equips d'hemodiàlisi, més moderns i segurs, que milloren la qualitat de vida dels pacients. El Parc Taulí atén cada any uns 200 malalts que requereixen tractament amb hemodiàlisi.

L'hemodiàlisi és una tècnica que supleix les funcions de filtrat de la sang que fa el ronyó en pacients amb una malaltia renal en fase avançada. L'hemodiàlisi convencional neteja la sang dels pacients gràcies al procés fisicoquímic de difusió, on les partícules que es volen eliminar passen a través d'una membrana semipermeable. La sang queda així lliure de partícules tòxiques que passen al líquid de diàlisi.

Més informació a la nota de premsa adjunta:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018