El psiquiatre Esteban Sepúlveda guanya dues modalitats dels Premis de Recerca del Grup Pere Mata

El psiquiatre Esteban Sepúlveda guanya dues modalitats dels Premis de Recerca del Grup Pere Mata
Dimecres 01/02/2017

El psiquiatre de l'Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, Esteban Sepúlveda, ha estat el guanyador de la tercera edició dels Premis de Recerca 2016 convocats pel Grup Pere Mata –entitat associada a La Unió– en dues modalitats: el premi al millor article científic i el premi a la millor comunicació a congrés, pel seu treball de recerca sobre el delírium o estat confusional en persones grans.

D'altra banda, el psicòleg clínic de l'HU Institut Pere Mata, Alfonso Gutiérrez, va aconseguir un accèssit en la mateixa categoria del millor article científic, mentre que Sara Arranz va obtenir un accèssit en la modalitat de millor comunicació científica a congrés, i Ester Bermúdez es va emportar el premi al millor treball de recerca de màster.

Aquests premis es van lliurar en el transcurs de la sessió realitzada per presentar els resultats de la recerca 2016, en la qual van participar el director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), Joan Vendrell, i el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018