El XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana organitza una Viquimarató

El XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana organitza una Viquimarató
Diumenge 24/09/2017

El XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana, que es celebrarà a Manresa els propers 20 i 21 d'octubre i en el qual participarà La Unió, ha organitzat una marató per enriquir la Viquipèdia de continguts sanitaris de la Catalunya Central. Per dur a terme aquesta activitat paral·lela, el Comitè Organitzador del Congrès compta amb la col·laboració de l'Amical Wikimedia i la Biblioteca del Casino de la capital del Bages.

La Viquimarató té com a objectiu ampliar els continguts en català que apareixen a la Viquipèdia vinculats a diferents aspectes sanitaris de la Catalunya Central, posant especial atenció a biografies de sanitaris d'aquesta zona, hospitals antics i actuals, epidèmies a la Catalunya Central, institucions sanitàries, etc.

D'altra banda, els organitzadors del Congrés (la Fundació Alsina Bofill de l'Institut d'Estudis Catalans i la Fundació Althaia) i l'Amical Wikimedia creuen molt interessant ampliar els continguts relacionats amb les ciències de la vida i de la salut en l'àmbit catalanoparlant a la Viquipèdia en llengua catalana. Per això organitzen també el Viquiconcurs, un concurs en línia per ampliar, millorar i traduir articles sobre el món de les ciències de la vida i de la salut en les terres de parla catalana. El concurs s'iniciarà l'1 d'octubre i finalitzarà el dia 21 i estarà obert a tothom.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018