Els Premis Avedis Donabedian tanquen la convocatòria per presentar candidatures

Els Premis Avedis Donabedian tanquen la convocatòria per presentar candidatures
Dijous 09/11/2017

La Fundació Avedis Donabedian ha tancat la convocatòria per presentar candidatura als Premis Avedis Donabedan a la Qualitat. Aquests guardons, instaurats el 1989, tenen per objectiu reconèixer diferents aspectes de la qualitat en els centres i marcar les tendències del desenvolupament futur. En aquest sentit, la Fundació Unió patrocina el Premi Avedis Donabedian a l'Excel·lència en Qualitat en Atenció Sociosanitària i a les Persones amb Dependència, amb la finalitat d'estimular el desenvolupament de programes de millora contínua de la qualitat i reconèixer l'esforç en pro de l'atenció i els resultats en les persones.

La Fundació Avedis Donabedian i la Fundació Unió agraeixen l'interès que ha despertat la convocatòria d'enguany, així com la feina i l'esforç de tots els projectes presentats. Al 2017, aquest guardó es va atorgar a Sabadell Gent Gran - Centre de Serveis de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 17/01/2018