Els Premis Avedis Donabedian tanquen la convocatòria per presentar candidatures

Els Premis Avedis Donabedian tanquen la convocatòria per presentar candidatures
Dijous 09/11/2017

La Fundació Avedis Donabedian ha tancat la convocatòria per presentar candidatura als Premis Avedis Donabedan a la Qualitat. Aquests guardons, instaurats el 1989, tenen per objectiu reconèixer diferents aspectes de la qualitat en els centres i marcar les tendències del desenvolupament futur. En aquest sentit, la Fundació Unió patrocina el Premi Avedis Donabedian a l'Excel·lència en Qualitat en Atenció Sociosanitària i a les Persones amb Dependència, amb la finalitat d'estimular el desenvolupament de programes de millora contínua de la qualitat i reconèixer l'esforç en pro de l'atenció i els resultats en les persones.

La Fundació Avedis Donabedian i la Fundació Unió agraeixen l'interès que ha despertat la convocatòria d'enguany, així com la feina i l'esforç de tots els projectes presentats. Al 2017, aquest guardó es va atorgar a Sabadell Gent Gran - Centre de Serveis de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018