Es posa en marxa el Congrés Mundial d'Hospitals 2018, a Brisbane

Es posa en marxa el Congrés Mundial d'Hospitals 2018, a Brisbane
Dissabte 09/12/2017

Congrés IHF Brisbane 2018
El Congrés Mundial d'Hospitals (WHC), que organitza la International Hospital Federation (IHF), té una periodicitat anual. Per això, quan tot just acaba de finalitzar l'edició d'enguany, ja s'ha començat a treballar en la de 2018, que se celebrarà a Brisbane (Australia) del 10 al 12 d'octubre. Per ara, ja s'han obert els primers terminis per presentar propostes.
 

El congrés no només tracta temes vinculats a l'àmbit hospitalari, sinó que fa referència a tots els temes relacionats amb la millora dels sistemes sanitaris. Per això, tenen cabuda projectes que comprenguin els diferents aspectes de l'atenció sanitària (Atenció primària, salut mental, sociosanitari, projectes d'integració de serveis, sanitaris i socials, projectes professionals i innovacions assistencials, treballs que expliquin la manera com es presten els serveis, la qualitat, el finançament, els models d'eficiència, etc.). 

La Unió donarà suport a tots els associats que desitgin presentar algun projecte a Brisbane. En primer lloc, s'han identificar les propostes que suposan una innovació destacada per al sector i, després, seguir un petit protocol: fer el submit una vegada s'ha preparat l'abstract, que s'ha d'enviar a través d'un formulari on-line i, quan s'hagi acceptat, de cara a la participació, s'haurà de preparar el projecte desplegat en forma de pòster o power point per dur a terme la comunicació oral. 

Per saber més sobre com presentar les comunicacions, podeu consultar la informació facilitada des de la IHF

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/05/2018