ESADE presenta informe de l’Institute for Healthcare Management d’ESADE

ESADE presenta informe de l’Institute for Healthcare Management d’ESADE
Dimecres 18/01/2017
ESADE
L'Institute for Healthcare Management d'ESADE celebra el seu primer acte públic el proper 23 de gener del 2017, de 8:30 h a 10 h. En aquest acte vol presentar l‘informe 'Funding the gap. El futur del sistema sanitari: serà possible finançar el sistema i reduir les desigualtats en salut?'.

La universalització dels sistemes sanitaris ha contribuït decisivament a millorar l'esperança de vida i l'estat de salut de la població, i ha reduït significativament les desigualtats socials en els països desenvolupats. Es pot afirmar clarament que ha estat un dels avenços socials més significatius de les darreres dècades. Tanmateix, existeix un debat de fons sobre la seva sostenibilitat econòmica: segons les projeccions més pessimistes, els propers deu anys el sistema sanitari pràcticament doblarà la despesa pública actual. Com s'afrontarà aquesta factura, sense que minvi l'equitat i es generin més desigualtats?

L'acte comptarà amb la intervenció de:
Manel Peiró, director de l'Institute for Healthcare Management d'ESADE i coautor de l'informe.
Joan Barrubés, soci director d'Antares Consulting i coautor de l'informe.

Moderarà l'acte:
Francisco Longo, director general adjunt d'ESADE.

Les inscripcions: AQUÍ. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb Queralt Puig, a través del seu mail, o bé trucant el telèfon 93 495 38 46.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018