VI Jornada del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió

VI Jornada del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió
Dimecres 15/03/2017

La VI Jornada del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió, que es va celebrar el passat dia 13 a les instal·lacions d'ESADE, va reunir més de 70 professionals de diferents àmbits per parlar sobre 'Maneres disruptives d'innovar en salut'. Al llarg de la trobada, va quedar clar que la innovació tecnològica és l'únic camí per aconseguir un sistema sanitari àgil, eficient, sostenible i segur; i també que es pot aplicar de maneres molt diferentes segons les necessitats i recursos. La directora general de La Unió, Helena Ris, va destacar que la "la tecnologia comportarà canvis i alguns transformaran molt l'actual funcionament del sistema sanitari, però el que mai s'ha de perdre de vista és que tots aquests canvis sempre han d'estar al servei del pacient".

VI Jornada Fòrum Associats Col·laboradors, ESADE

El pacient, precisament, va centrar bona part de la jornada, ja que les xarxes socials i els aveços digitals, especialment, en els mòbils facilitaran l'empoderament i permetran gestionar i decidir més aspectes sobre la seva pròpia salut. D'altra banda, també es va recordar que, perquè la digitalització sigui eficient, els processos han d'estar ben consolidats.

Durant la sessió hi va haver una conferència d'Óscar Pierre, president d'Aggity (col·laborador associat de La Unió) i conseller de RTVE, sobre 'Les big data i el seu impacte en el sistema de salut' i també una taula rodona, moderada per Julio Villalobos, soci director de Bionexo, amb la participació de Sergi Pardo, responsable tècnic de Serban a Catalunya; Pablo García, product manager de Be Sign a Serban; Sergi Rabaza, director de la Divisió d'Hospitals dels Laboratoris Hartmann; Raimon Dalmau, director d'Àrea d'Organització i Sistemes d'Informació del Sistema d'Emergències Mèdiques, i Mayra Rodríguez, directora de Sector Públic d'Informàtica El Corte Inglés

VI Jornada Fòrum Associats Col·laboradors, ESADE

La directora associada del Centre de Governança Pública i directora del programa Partners, Mònica Reig, va concloure l'acte explicant que la cooperació entre el sistema públic i el privat és necessària i ho continuarà essent, especialment en l'àmbit de la salut i per aquest motiu, cal potenciar-la.

En breu, s'enviarà una newsletter amb informació més detallada de l'acte.

Per més informació, podeu mirar la notícia publicada a la revista IM Médico Hospitalario.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018