Èxit del nou model d’atenció de les urgències psiquiàtriques del Parc Taulí

Èxit del nou model d’atenció de les urgències psiquiàtriques del Parc Taulí
Dimecres 15/03/2017

Salut Mental Parc Taulí va posar en marxa, el passat 12 de desembre, un programa innovador promogut pel Servei Català de la Salut (CatSalut), dirigit a millorar l'atenció de les persones amb trastorns mentals aguts a l'Àrea de Psiquiatria del Servei d'Urgències, que ha estat tot un èxit en els seus primers mesos de funcionament: Ha acabat amb les esperes de pacients pendents de llit hospitalari i, en els dos primers mesos de funcionament, ha evitat l'ingrés de 20 pacients a la planta de Psiquiatria.

Al capdavant del nou model d'atenció hi ha l'Equip d'Intervenció en Crisi de Salut Mental (EIC-SM), format per dos nous psiquiatres, un infermer i un auxiliar d'infermeria, que atenen els pacients en els mateixos dispositius d'Urgències i de l'Hospital de Dia de Salut Mental d'Adults, que ha ampliat els seus horaris a les tardes per poder donar cobertura a aquest nou programa. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018